Category: Галерија

Екипата на „ИСТРАЖИЈА МАКЕДOНИЈА“ во Велгошти снимаше како се прави најубавото Ѓомлезе (Фото)

Екипата на ИСТРАЖИЈА МАКЕДOНИЈА денес снимаше репортажа во EtnoRestoran SvPetka  каде беше подготвено најубавото Ѓомлезе . Исто така се снимаше репортажа за Манастирот…