????????????????????????????????????

На турнирот во мал фудбал „Велгошти 2015“ екипата на Спаски – Пердул  го совладаа тимот на Кадмо со 3-1.

11825867_869956906421009_6600047628340004129_n
За најдобар играч на турнирот беше прогласен Александар Толески (Кадмо), наградата за најдобар голман замина во рацете на Никола Чипаноски (Асп Пак), а годинава имаше и награда за најубав гол која заслужено ја освои Ристе Јосифоски.

 

????????????????????????????????????
Најдобар Гол на турнирот во мал фудбал “Велгошти 2015” – Ристе Јосифоски од екипата на Асп-Пак 11870638_982563058475343_4701914060968148360_n

Најдобар голман на турнирот во мал фудбал “Велгошти 2015” – Никола Чипаноски од екипата на Асп-Пак
11825752_982563061808676_3229519474975791757_n

11825872_984151728316476_8952367399339273539_n
Климе Мургоски и Јохан Тарчуловски /Турнир во мал фудбал “Велгошти 2015”.