Екипата на ИСТРАЖИЈА МАКЕДOНИЈА денес снимаше репортажа во EtnoRestoran SvPetka  каде беше подготвено најубавото Ѓомлезе . Исто така се снимаше репортажа за Манастирот Света Петка.

Фото EtnoRestoran SvPetka Velgosti

Погледнете ја репортажата за Охрид во која е вклучен и Велгошти