Пролонгиран е рокот за пријавување на екипи за учество на турнирот „Велгошти 2021“. Последниот рок за пријавување на екипи е 17 јули за кога е закажана и ждрепката за фазата по групи,јави ohridnews.com

Учеството на турнирот изнесува 3 000 денари, а пријавата треба да се потврди на телефонот 078/289-388 (Кире).
Од турнирот информираат дека екипите мора да го почитуваат крајниот рок за пријавување, бидејќи после изминување нема да се прифаќаат дополнителни пријави.