DSC_0014Завршија натпреварите по групи на турнирот во мал фудбал „Велгошти 2014“.
Натпреварите од осмина финалето започнуваат во среда.

Наградениот фонд изнесува 150.000 ден.
I место – 85.000 ден.
II место – 40.000 ден.
III место – 20.000 ден.
IV место – 5.000 ден
10527650_10152352773029069_2031022279739980738_n