Групи и распоред!

Група А:
1. Прима Медика
2. Румко Ресен
3. Ликвид
4. Дуле Црно (Премиер)

Група Б:
1. Хаак
2. Мајсторче
3. Биг Инжинеринг
4. Плоча Инекс

Група Ц:
1. Жито Леб
2. Бел Мерцедес
3. Алтрасат
4. АСП

Група Д:
1. Лав Радио
2. Отпад Охрид
3. Фаворит
4. Илинден

Група Е:
1. Еко Петрол
2. Сатеска Волино
3. Кадмо
4. Враништа

Група Ф:
1. Г.П. Ремис
2. Сам свој мајстор
3. Црна Река
4. Експрес Димакс

Група Г:
1. Вилинец
2. Вис-Пој
3. Арена

Група Х:
1. Фаланга
2. Кафе Бар Барон
3. Бекче

———————————————————————————-

Распоред:
Понеделник (18.07)
21:00h – Бекче : Кафе Бар Барон
22:00h – Прима Медика : Румко Ресен

Вторник (19.07)
20:00h – Биг Инжинеринг : Плоча Инекс
21:00h – Жито Леб : Бел Мерцедес
22:00h – Лав Радио : Отпад Охрид
23:00h – Еко Петрол : Сатеска Волино

Среда (20.07)
20:00h – Г.П. Ремис : Сам свој мајстор
21:00h – Вилинец : Вис-Пој
22:00h – Мајсторче : Хаак
23:00h – Ликвид : Дуле Црно (Премиер)