Почитувани,

           Ве информираме дека се познати сите детали околу влезниците за спектаклот на најголемата глобална музичка ѕвезда на денешнината, David Guetta на 1-ви Август во Охрид на стадионот “Биљанини Извори”! Влезниците се во продажба од среда (06 Јули, 09:00h), на сите продажни места на билет сервисот “Купи Карти за Се” (www.kupikartizase.com), по следниве категории и цени:

Tрибина – 800 MKD

Партер – 990 MKD

Fan Pit – 1500 MKD (Ограничен на 1500 влезници)

Се очекува на 1-ви Август Охрид да биде најголемата Dance Arena во цела Европа, а продукцијата, звукот и светлото доаѓаат, за овој концерт од странство!

http://kupikartizase.com/EVENTS/DAVID_GUETTA_2011

Ваша,

Авалон Продукција