Со вечерашните мечеви ќе се комплетира првата рунда од натпреварите по групи на деветто издание на турнирот во мал фудбал “Велгошти 2012“.

 

Резултати:

ЛТХ Леарница – Бекче (1:3)

Лакочереј – Дакота Инжинеринг (2:3)

Жито Леб – Кадмо Бар (1:1)

ПН Метал – Бел Мерцедес (1:2)

 

Сабота 21.07

20:00ч Ресторан и плажа Св.Јован Канео – Бизон

21:00ч Дон Маестро и Германс – Лион

22:00ч Клибо – Грини Комерц

23:00ч Тови Компани – Б.Б.К Пит Бул

 

 

Група А:

1. Вилинец  3 бода

2. Дакота Инжинеринг 3

3. Г.П. Ремис 0

4. Лакочереј 0

 

Група Б:

1. Мелбурн Македонија 3 бода

2. Сатеска Волино 0

3. Дон Маестро и Германс

4. Лион

 

Група Ц:

1. АСП – ПАК 3 бода

2. Месарница Џорго 0

3. Ресторан и плажа Св. Јован Канео

4. Бизон

 

Група Д:

1. Гумно 3 бода

2. Бел Мерцедес 3

3. Јолак 0

4. ПН Метал 0

 

Група Е:

1. Жито Леб 1

2. Кадмо Бар 1

3. Клибо

4. Грини Компани

 

Група Ф:

1. Дрво Дизајн Компани 3

2. Два Бора 0

3. Тови Компани

4. ББК Пит Бул

 

Група Г:

1. Мешеишта 1 бод

2. Инсомнија Враништа 1 бод

3. ХААК

 

Група Х:

1. Бекче 3 бода

2. ЛТХ Леарница

3. АСМ – Рача