Најголемата спортска ракометна ѕвезда и амбасадорот на спортските игри кои се одржуваат во нашиот град, Наумче Мојскоски денес ги посети гимназијалците во спортската сала „Тодор Александров“ во Велгошти каде се играат ракометните натпревари. Мојсоски на своите обожаватели им делеше автограми и сликаше со нив.

 

 

Извор:WebOhrid