tim1Професионалниот Counter Strike тим ENTITY од Охрид со целосна поддршка од Општина Охрид на 25 и 26 февруари учествуваа на балканското првенство во Counter Strike во Белград.

 

Во конкуренција на 34 екипи од седум држави, охридскиот тим како единствен претставник од Република Македонија без ниту еден пораз завршија на првото место.

По минатогодишниот успех на балканското првенство во Грција тие ја одбранија титулата балкански првак во Counter Strike.

 

Општина Охрид им честита за освоениот резултат и воедно им заблагодарува што нашето помагање во враќа со во ваков врвен успех.

 

ohridlive.com