Тамам помисливме дека зимата се предаде,вчера не изненади осмомартовски снег.

Врнеше интензивно,но беше влажен и само ни создаде проблеми.

Старите охриѓани убаво велат дека во март зимата ја губи силата.

И колку да врне снег тој не се задржува.