На страницата на социјалната мрежа „Фејсбук“ на полициската единица за специјални задачи „Тигар“ беше објавена фотографија од осумтемина припадници на полицијата кои го загубија животот во вооружениот судир во Куманово.

zaginati2qc (1)
Жарко Кузмановски (32)
Сашо Самоиловски (32)
Ненад Серафимовски (28)
Бобан Ивановиќ
Горан Илиевски
Љубиша Арангеловиќ
Горан Стојменовиќ
Исамедин Османи
„ Полицајци кои ги дадоа своите животи за Македонија. СЛАВА ИМ!“, пишува на страницата на „тигрите“.