Антонио Милошевски на својот фејзбук профил објави дека повторно ќе ја предводи листата на кандидати за пратеници во Изборната единица 5.

Со голема чест и обврска, повторно ќе ја предводам листата на кандидати за пратеници во Изборната единица 5. Продолжуваме со работа, заедно и доследни на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата "За подобра Македонија". За двојна победа!

 

 

 

 

Листа ИЕ-5:

 

1. Антонио Милошоски

2. Зоран Илиевски (Битола)

3. Лилјана Затуроска (Струга)

4. Сашо Василевски (Охрид)

5. Благоја Деспотовски (Кичево)

6. Лилјана Кузмановска (Битола)

7. Нола Исмаилоска (Струга)

8. Крсто Муковски (Вевчани)

9. Александар Николовски (Охрид)

10. Момчило Аврамовски (Струга) 

11. Соња Талевска (Д.Хисар) 

12. Нико Чонески (Крушево) 

13. Анастас Џуровски (Ресен) 

14. Ѓоргија Сајкоски (Кичево)

15. Силвана Ангелевска (Битола) 

16. Љубен Арнаудов (Охрид)

17. Мазлум Хасан (Центар Жупа) 

18. Николина Дамчевска (Битола)

19. Александар Вангелоски

20. Сашко Вељаноски (Долнени)