DSC_0014Вчера вечер во 20:00 часот започна годинашниот турнир во мал фудбал „Велгошти 2013“

Во првиот натпреваар се стретнаа минатогодишниот победник на турнирот Бел Мерцедес и ДООЕЛ Клибо.

Натпреварот заврши со убедлива победа на Бел Мерцедес од 6-1 над ДООЕЛ Клибо.

Резултати од првиот ден:

20:00ч Бел Мерцедес – ДООЕЛ Клибо (6:1)

21:00ч Вилинец – Бижутерија Ин (3:2)
22:00ч Кадмо Бар – АСП ПАК (1:4)
23:00ч Моби Петрол – Вис Пој (2:9)

Денес играат:

 

19:30ч Мешеишта – Нобел груп
20:30ч Ресторан Орфеј – Мислешево
21:30ч Мото сервис Палик – Еуростил
22:15ч Лакочереј – Кинг Керамика
23:00ч Сатеска Волино – Урбан Кафе Ресен