image

Во групната фаза од турнирот во мал фудбал „Велгошти 2013“ се игра во две групни фази. Првата групна фаза заврши, а со ждребка беа извлечени вторите групи.

 

Втора групна фаза

Група А 1. Фембрио Велестово 2. Немо 3 3. Мајсторче

Група Б 1. Вис-Пој 2. Илинден 3. Вилинец

Група Ц 1. Кадмо плажа 2. Мислешево 3. Бел Мерцедес

Група Д 1. Спортко Немо 2. Ејс Американ Транспорт 3. Урбан кафе – Ресен

Група Е 1. Ресторан Путник – Битола 2. Мелбурн Македонија 3. Боксерски клуб Охрид

Група Ф 1. Жито Леб 2. Кота – 94 3. Мешеишта

Група Г 1. Лакочереј 2. Компани Филип 3. Асп-Пак

Група Х 1. Мото сервис Палик 2. Ремис 3. Кибо Пласт