Започна пријавувањето на екипи на традиционалниот турнир во мал фудбал “Велгошти 2015”
– Пријавување до 09.07.2015 до 21.00ч.
– Извлекување на 10.07.2015 во 21.00ч во просториите на КУД “Илинден” во с.Велгошти.
– Почеток на турнирот на 13.07.2015.

10988517_959637764101206_3043027038069682415_n
* * * УЧЕСТВО 3000 денари по екипа * * *
уплатата може да се изврши на следнава жиро-сметка
530-0003008837-97 Охридска банка.
Богат награден фонд!!!
ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ЗАПАЗИТЕ РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО СПРОТИВНО ПО ИЗМИНАТИОТ РОК НЕМА ДА ВРШИМЕ ПРИЈАВУВАЊЕ.
Лице за контакт:
тел. 077 85 71 71 – Коста