По повод празникот Св. Петка во Велгошти ќе се одржи турнир во мал фудбал oд 17 Јули   до 7 Август.

Учество: 3000ден. Пријавување до 17.07.2012 (вторник)

Ждрепката исто така ќе биде на 17.07 во 21:00 часот во просториите на КУД “Илинден” во Велгошти.

Контакт телефон:

078 288 783 – Коста

071 325 814 – Горан