Спортската сала „Тодор Александров“ може да се користи за секакви спортски потреби фудбал, кошарка, ракомет и пинг понг, а дополнително ќе биде приспособено за одбојка и тенис.

Лице за контакт за резервирање на термини за спортски натпревари Ѓоко (078 226 712).