Кабелскиот оператор од Охрид „Инфел“ одбележува 10 години од постоењето.

На прославата на јубилејот кој се одржа во  хотел „Славија“. денеска  „Инфел“ ја промовира најновата услуга  фиксна телефонија,со што стана прв оператор  во Македонија што нуди,,Triple play,,

услуга односно кој нуди тројна услуга: телевизија, интернет и фиксна телефонија.

 

 
На промоцијата беше истакнат десет годишниот развој на компанијата и плановите за во иднина

 

 

 

 

 

                        Ова се зачетоци на една нова технологија во Македонија истакнуваат од  Инфел и додаваат

 

дека се свесни за конкуренцијата, но со квалитетот на услугите и пристапните цени  се очекува да го задржи водечкото место на пазарот.

 

 

 

 
На промоцијата беа промовирани и новите цени за фиксна телефонија кои се значително пониски од  другите фиксни опетатори во Македонија.