Prvacinja_Prv_Ucilisen_Den_VelgostiДенес во ОУ „Живко Чинго“ во с.Велгошти, официјално започна новата учебна година. Новите првоодделенчиња беа пречекани со пригодна програма од нивните наставници и повозрасни другарчиња кои им посакаа топло добредојде. Еве дел од атмосферата.

На сите ученици, нивните родители и наставничкиот кадар нека им е среќна и успешна новата учебна година!

 

 

 

Извор WebOhrid