ОУ „Живко Чинго“ во Велгошти по четири децении ќе биде оградено.

При крај се активностите со кои учениците и дечињата од градинката ќе добијат едно безбедно катче вели директорот Ѓоко Чингоски.

Видео: O2 Телевизија