Основците од ОУ  „Живко Чинго“, Велгошти освоија второ место на овогодинешните училишни игри без граници. Групата ја сочинуваа учениците: Ивана Коческа, Кристина Латкоска, Дарко Ложанкоски, Филип Пердулоски, ученици од осмо одделение.

image

„Честитки на учениците за постигнатиот висок успех на натпреварот, им посакувам и понатамошни успеси во спортот“ – вели директорот Ѓоко Чингоски.

image

image

image

Фото : WebOhrid