Врнежи од снег  го зафатија денес Велгошти, за кратко време ги прекриа со снег  улиците и го отежнаа сообраќајот.

Улиците се проодни,но треба да се вози внимателно.

Екипите на ЈП Охридски Комуналец да започнаа да ги чистат коловозите