image

Излезе новит спот на браката Игор и Митко Бежаноски кој е снимен во соработка со,, КУД Илинден а во продукција на BOX PRODUCTION Спотот за песната ,,Се ке земам мила мамо”одма по самото појавување предизвика големо внимание бидеќи е снимен на атрактивни локации во Охрид и плени со извонредната мизика и глас на браката Бежаноски.

 

Погледнете го спотот