Кандитете за пратеници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ,синоќа во Видобишта одржаа мини-митинг на кој присуствуваа поголем број граѓани од овој дел на Охрид.

 

Повеќе од видео материјалот

 

 

Говор на Александар Николоски на митинг на ВМРО-ДПМНЕ