Вчеравечер, во 23 часот, во  Велгошти, на местото познато како „Навис“, З.Г.(1986) од Охрид, извршил разбојништво над С.А. од Лескоец, при што му одзел 1.600 денари и метално ланче и нараквица.По извршеното разбојништво З.Г. со нож му упатил закани на С.А.

По извршениот увид, СВР-Охрид превзема мерки за пронаоѓање на сторителите.

velgosti.com