Честит ВЕЛИГДЕН на сите читатели на www.velgosti.com и воедно на сите христијани во Македонија и на сите Македонци христијани во светот им го честитаме големиот христијански празник Христовото Воскресение Велигден.

ХРИСТОС ВОСКРЕСHristosvoskrese