maxresdefaultСакаме да ја информираме македонската јавност дека денес со почеток во 19:00 часот пред Владата на Република Македонија, ќе се одржи централен митинг на коалицијата За подобра Македонија, предводена од ВМРО-ДПМНЕ.
Ова ќе биде митинг од каде Македонија ќе каже ДА на реформите.

Ова ќе биде митинг од каде Македонија ќе каже ДА за ВМРО-ДПМНЕ. Граѓаните ќе подржат напредок, а не транзиција.

ВМРО-ДПМНЕ