foto ohridnews

Во понеделникот , 04 Март 2013 Премиерот Никола Груевски во 18:30 часот ја пушти во употреба спортска сала во Велгошти.

"Тука сме за да го означиме конечното завршување и официјалното пуштање во употреба на спортската сала „Тодор Александров“. рече Груевски пред присутните. Но, името на спортска сала предизвика разно разни реакции од многу велгоштани ширум светот, некои позитивни некои негативни реакции.

Затоа го поставуваме прашањето " Дали "Тодор Александров" е добро име за спортска сала?"

Гласајте лево , коментар подолу.

Анкетата заврши ,еве ги Резултатите :
Да ! 52 (66.7%)
Не ! 24 (30.8%)
Незнам ! 2 (2.6%)

Број на гласачи : 78
Прв глас : Среда, 06 Март 2013 17:55
Последен глас : Четврток, 07 Март 2013 15:33