Се поголем е бројот на училишта кои се не го поддржуваат штрајкот на СОНК.

Од денеска во оу. Живко Чинго во Велгошти штрајкот на СОНК е прекинат.

Поради празнувањето на Денот на дрвото, утрешниот ден е работен. Директоката апелира до учениците  да продолжат со посетување на наставата.

 

 

Постави Коментар