Прекрасна вечер во Домот на култура, Охрид, со преубав настап на хорот, рецитал, музички (dance & solo) точки, ликовни творби.

Браво за нас. Љубинка, Оливера, Елена и целокупниот колектив, предводен од Ѓоко Чинго!

Фото: Златко Китрозоски