Соопштение

Црковниот одбор од с. Велгошти ве поканува на свечен ручек по повод пуштање на патот за св. Никола на ден 05.6.2021 (сабота) во 12:00 часот

Ќе ни биде задоволство заедно да го обележиме овој свечен настан,

Црковен Одбор с. Велгошти Свештеник Павел Крцоски