видо2

Видео под наслов „Голема благодарност до Општина Охрид за каналот во Видомала“ беше поставено на социјалната мрежа  facebook.com по синоќешното невреме во Велгошти.Како што може да се види од видеото  голема река тече по улиците на „горна мала“…

Погледнете: