vilinec1Екипата на “Вилинец” e победниk на турнирот во мал фудбал „Велгошти 2013.

Во финалето ја победи екипата на “Кадмо” со 4:0. Стрелци на головите за шампионот беа Лолески (2), Делчески и Речкоски