vinozito-velgosti-2Успејавме да сликаме неколку добри фотографии после пролетниот дожд кој го зафати денеска Велгошти. Како што вели нашиот народ после дожд доаѓа сонце па и виножито.

Силениот дожд и ветар проследен со грмотевици што го зафати  Велгошти  траеше кратко и не предизвика посериозни проблеми.

 

 

 

 

Фото: Шико