dsc_0061 11-27-2013Велгошти и Охрид утрово осамнаа во нов блесок, со снежна белина и сончева убавина. Доволен предизвик за прошетка и уживање по градскиот крајезерски кеј и покрај забестото сонце и дневната температура од 3 Целзиусови степени.

 

 

Повеќе фотографии тука