Училишниот двор на Основното училиште „Живко Чинго “ во Велгошти ќе биде заградено со ограда,вели за О2 Телевизија директорот на ОУ„Живко Чинго“ Ѓоко Чингоски.Активностите за оградување веќе започнаа а ги изведува јавното претпријатие Градски пазар. Повеќе од прилогот на О2 Телевизија.