jankuloska-gordanaВо полициската станица во Охрид започнат е процес на промена на раководството“, изјави министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкуловска.

„Промени има постојано и понатаму ќе има, тоа е дел од нашиот континуиран принцип на ревидирање на успешноста на функционирање на организационите единици во МВР.

Тоа значи дека оној кој нема да покаже добри резултати ќе биде сменет и ќе се даде шанса на други лица кои очекуваме да дадат подобри резултати од нивните претходници, кажа министерката Јанкуловска.