На овогодинешниот турнир се пријавија вкупно 30 екипи, кои се распоредени во 8 групи. Групите се во следниов распоред:

Група А
1. Хоби БЦ
2.Амг 2013
3.Лескајца
4.Танес
Група B
1. Кота 94
2.Феникс
3.Влашка Маала
4.Рашанец
Група C
1.Хаак
2.Морнар
3.Мир Мис
4.Адмирал
Група D
1.Непокор
2.Гладијатори
3.Аба Семин
4.Бомбаши
Група Е
1.Пица Атлантик
2.Детонит
3.Авто Лимар Пецко
4.Стефан 2013
Група F
1.Еуро Стил
2.Зионис
3.Моцарт
4.Св Троица
Група G
1.Маркети Тамаро
2.Лестер
3.Радожда
Група H
1.Беаст
2.Дебрца
3.Челси