Денес, нешто после 17:00 часот се случи убиство во охридското село Велгошти – јави порталот OhridPress.com.mk

Како што јавува порталот станува збор за мајка на две деца, на возраст од над 40 години, која била брутално убиена во нејзиниот дом.

Повеќе на OhridPress.com.mk